Skip to main content Skip to footer

Wie zijn wij?

Nouwex

Nouwex B.V. is uw toonaangevende leverancier van duurzame pompen en watertechnologieën, met een focus op recyclebare producten. Met meer dan 25 jaar ervaring bieden wij op maat gemaakte oplossingen, een ruime voorraad en uitstekende service.

Nouwex B.V., uw betrouwbare partner in duurzame pompen en producten voor watertechnieken. Sinds onze oprichting in 1996 streven wij ernaar om hoogwaardige oplossingen te bieden voor diverse toepassingen, waaronder drukverhoging, beregening, stofbestrijding, riolering, drainage en meer.

Wat Nouwex uniek maakt, is onze toewijding aan duurzaamheid. Wij zijn trots op het feit dat wij uitsluitend volledig recyclebare producten aanbieden. Bij ons betekent duurzaamheid niet dat u meer betaalt dan elders; integendeel, wij geloven dat duurzaam ondernemen een kwestie is van slim nadenken bij elke investering die u doet.

Naast het leveren van standaardproducten, gaan wij een stap verder door op maat gemaakte producten en materialen te bouwen die aan uw specifieke behoeften voldoen. Ons team denkt actief met u mee, zelfs als de oplossing niet direct op voorraad ligt.

De naam "Nouwex" is afgeleid van "Nouwen Import en Export," en we zijn een zusterbedrijf van Vernou Steenbergen B.V., dat al sinds 1986 bestaat. De oprichting van Nouwex B.V. in 1996 had als doel de handel en uitvoerende werken van elkaar te scheiden, terwijl we nog steeds kennis en ervaring delen tussen beide bedrijven.

Bij Nouwex wordt u geholpen door een team van experts met diepgaande kennis en ervaring. Sommige teamleden hebben meer dan 25 jaar expertise in de producten en pompen die wij leveren. Onze belofte aan u omvat jarenlange kennis en ervaring, op maat te bouwen producten, prefab levering op verzoek, een breed productenpakket, ruime voorraad, snelle levering en uitstekende service.

Kies Nouwex als uw partner in duurzame watertechnieken en ervaar de voordelen van hoogwaardige oplossingen, milieubewuste producten en een team dat klaarstaat om aan uw specifieke behoeften te voldoen.