Skip to main content Skip to footer

Doelgroepen

Bouw

Ontdek onze hoogwaardige PVC-materialen voor riolering, HDPE slangen, leidingen en hulpstukken voor waterleidingen, straatkolken, drainage materialen, pompputten, leidingen en koppelingen voor persriolering, pompen, pompsystemen, septic tanks en persrioolgemalen - alles wat uw bouwproject nodig heeft voor duurzame watertechnieken.

Land- en Tuinbouw

Optimaliseer uw land- en tuinbouwactiviteiten met onze beregeningsmaterialen, haspels, sproeiers, pompen, PVC-materialen voor riolering, HDPE slangen, leidingen en hulpstukken, straatkolken en drainage materialen. Bij Nouwex bieden we alles wat u nodig heeft voor een efficiënt en duurzaam waterbeheer..

Grond-, Weg- en Waterbouw

Van PVC-materialen voor riolering tot HDPE slangen, leidingen, en hulpstukken, straatkolken, drainage materialen, pompputten, leidingen en koppelingen voor persriolering, pompen, pompsystemen, en drukverhogingssets - wij leveren de essentiële componenten voor uw grond-, weg- en waterbouwprojecten.

Overheid en Semi-Overheid

Vertrouw op Nouwex voor pompen, pompsystemen, pompputten, leidingen, koppelingen, fonteinen, PVC-materialen voor riolering en drukverhogingssets. Wij ondersteunen overheden en semi-overheden bij het beheer van waterinfrastructuur met betrouwbare en duurzame oplossingen.

 

Infrastructuur

Voor complete infrastructuuroplossingen bieden wij PVC-materialen voor riolering, HDPE slangen, leidingen en hulpstukken, straatkolken, drainage materialen, pompputten, leidingen en koppelingen voor persriolering, pompen, pompsystemen, drukverhogingssets, septic tanks en persrioolgemalen.

Viskwekerij - Vijvers

Creëer optimale omstandigheden met onze pompen, pompsystemen, besturingen, kunststof leidingen en hulpstukken (PVC HDPE), afsluiters, beluchters en EPDM-folie voor viskwekerijen en vijvers.

Veehouderij en Pluimveehouderij

Van buitenbakbodems en beregeningsinstallaties tot drinkwatersystemen, rondpompsystemen, drinkbakken, verwarmingslint, weilandberegening en mestpompen - Nouwex ondersteunt de vee- en pluimveehouderij met hoogwaardige oplossingen.

Milieu

Voor milieugerichte projecten bieden wij PVC-materialen voor riolering, HDPE slangen, leidingen en hulpstukken, straatkolken, drainage materialen, pompputten, leidingen en koppelingen voor persriolering, pompen, pompsystemen en persrioolgemalen.

Industrie

Optimaliseer uw industriële processen met onze pompen, pompsystemen, kunststof leidingen en hulpstukken (PVC HDPE), afsluiters en besturingen.

Doe-het-zelvers

Voor de handige doe-het-zelver biedt Nouwex een assortiment beregeningsmaterialen, polyethyleen slangen en koppelingen, sproeiers, regenautomaten, drainage materialen, HDPE slangen, leidingen en hulpstukken, PVC-materialen voor riolering en pompen voor vijver- of tuinberegening.

Tuinberegening

Maak van uw tuin een oase met onze beregeningsmaterialen, haspels, sproeiers, pompen en pompsystemen. Nouwex biedt alles wat u nodig heeft voor een efficiënt en geautomatiseerd tuinberegeningssysteem.